Kde si v Česku můžete zahrát laser game

Zboží

Nejen u nás žijí lidé, kteří se rádi občas promění v tajné agenty či dobyvatele s laserovou zbraní v ruce. I vy si můžete s rodinou, přáteli či kolegy z práce v rámci teambuildingu dopřát lehce adrenalinový zážitek. Tato sportovně společenská hra totiž většinou nakonec dostane i zaryté odpůrce zbraní a násilí. Hráči jsou při ní vybaveni typickou vestou se senzory a dále pak laserovou zbraní, kterou se snaží zasáhnout své protivníky. Pokud se hráči podaří protihráče zasáhnout, získává body a ten druhý o ně naopak přichází. Je možné hrát jak v týmech, tak jako jednotlivci. Skvělé je, že si hry na této bázi můžete zahrát jak ve vnitřních prostorech, které jsou této zábavě uzpůsobené, tak i venku. Záleží jen na tom, v kterých místech České republiky si budete chtít zahrát. V současné době je hráčům k dispozici téměř 40 různých arén. Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější.

billboard-left

  • Praha

Laser game v Praze Vám přinese skvělou zábavu, ať už vyrazíte s dětmi nebo s větší partou přátel. Připravené jsou pro vás totiž dvě různé arény. Labyrint se svými chodbami se lépe hodí pro větší skupiny, naopak chcete-li si dopřát zážitek s rodinou, je pro vás k dispozici aréna v aztéckém stylu.

  • Plzeň

Na západě Čech se také jistě nudit nebudete. Nezapomeňte se doma obléknout do tmavých barev, tak totiž zvýšíte své šance na přežití. Zážitek z akční hry je povýšen dramatickou hudbou, která bude během hry znít a také mlžným oparem, ve kterém se budou muset vaše oči rychle zorientovat.

  • České Budějovice

Budete mít přesně 15 minut na to, abyste se zbavili svých nepřátel a odešli z boje jako vítězové. Místní aréna dbá kromě zprostředkování skvělého zážitku také na bezpečnost, což je výborná zpráva, pokud sem chcete vyrazit s dětmi. K dispozici jsou kromě vest také helmy.

DSC_0193

  • Hradec Králové

Princip hry je stále stejný, jen prostředí je jiné. Stále vás čeká boj s protivníky v potemnělé aréně s celou řadou překážek. Na konci dostane každý hráč přehled o svém skóre.

Related Post