O vylepšení nepřemýšlejte, vylepšujte

Zboží

Cítíte občas ve své firmě, že levá ruka neví, co dělá pravá? Stává se Vám občas, že něco zapomenete udělat? Připadá Vám někdy, že jako manažer firmy selháváte? Chcete to změnit k lepšímu? Potom si organizaci ve své firmě prostě uspořádejte . Nemůže se Vám stát, že prošvihnete termíny. Nebo nebudete mít zaplacené faktury včas. Nebo naopak, nestane se Vám, že některé faktury zůstanou nevyplacené Vaší firmě.
devět obrázků
Pomozte si šikovným řešením.
Člověk je tvor omylný. Tak to je a určitě bude. Člověk není stroj, který pracuje, jak švýcarské hodinky. Má také osobní život, kromě toho pracovního. A to je ten rozdíl mezi ním a softwarem, který je uzpůsoben jen a pouze pro práci. Proč si tedy nepomoci něčím, co Vaši práci hravě a spolehlivě zastane stroj? Je nastavený člověkem, a navíc v jeho prospěch. Pak se opravdu nemůže stát, že zapomenete na nějaké významné pracovní momenty, které mohou být doslova pro Vaši firmu fatální!
robotka a programování
Nebraňte se
Možná si řeknete, že žádnou pomoc nepotřebujete a že chyby se dají napravit, nebo se z nich poučit. To je také pravda. Ale je tomu vždycky tak? Může Vám proklouznout pěkná zakázka. Nebo budete honit termíny odevzdání, protože jste zapomněli na to, že specifická profese je v tuto chvíli neobsazená odborníkem. V podstatě se může stát cokoliv, co Vaši práci zastaví, nebo odvede nekvalitně. A to přece nechcete! Takže není důvod, proč byste nešli vstříc zlepšování organizace celé firmy, nemyslíte?
A ta legislativa!
Víte, jak úžasné je, když aktualizace softwaru probíhá hlavně proto, že se přizpůsobuje legislativním změnám? A sami moc dobře víte, jak tyto legislativní změny mohou zamotat hlavu leckterému podnikateli! Vás se to ale týkat nebude. Pořízený software Vám bude vždy nápomocen k tomu, abyste nepřekračovali hranice zákona, vyhlášek, novel a bůhvíčeho ještě, co si vládní garnitura vymyslí!
Je snad o čem přemýšlet? Určitě není!

Related Post